fbpx

Világítástechnikai megoldásaink

Moduláris világítás

A Fibaro moduláris rendszerének köszönhetően az alábbi világítástechnikai megoldások egy komplex rendszerré integrálhatók, továbbá tetszés szerint bármikor bővíthetők.
Világítás és konnektorvezérlés
Élményvezérlés
Jelenlét-szimuláció
Energiafelvétel monitorozása
Elektromos eszközök védelme

Fényvezérlés


 

Otthonunkat többféleképpen díszíthetjük fel. Ezek körül az egyik megoldás, ha a világítási rendszer felokosítjuk. A színes RGBW LED alkalmazása energiahatékony és vezérelhető. Így például csökkenthetjük a fényerőt egy moziest alkalmával, vagy színesebbé tehetjük nappalinkat, ha átjönnek a a barátaink. A Fibaro Walli kapcsoló vagy dimmer esztétikus és kifinomult megjelenést kölcsönöz otthonának.


Fibaro Walli dimmer
 

Konnektorvezérlés


A környezettudatosság és energiahatékonyság szempontjából nem mindegy, hogy egyes háztartási eszközeink mennyit fogyasztanak. A Fibaro Walli konnektort távolról vezérelve ki/be kapcsolhatjuk az adott eszközt, mérhetjük fogyasztását, így akár egy vészhelyzet alkalmával egy Fibaro szivárgásérzékelővel kombinálva lekapcsolhatjuk az eszközt a feszültségről, így megelőzve a zárlatot vagy áramütést.


Fibaro Walli konnektor

Élményvezérlés


 

Munkából hazatérve szeretné, ha egy gombnyomásra mozivá változna otthona? Különféle "jelenetek" kombinálhatók a Fibaro rendszerében, Így például a Fibaro Gomb megnyomásával aktiválható a projektor bekapcsolása, a vetítővászon leeresztése és a fények elsötétítése.


Fibaro Gomb
 

Jelenlét-szimuláció


Elutazik otthonról és szeretné, ha a rossz szándékúak nem figyelnék ki otthonát? A jelenlét-szimuláció segítségével előre beállított módon tudja vezérelni a világítást, redőnyeit és egyéb háztartási eszközeit, mellyel az otthoni jelenlétet demonstrálja, így csökkenthető a betörés kockázata.

Energiafelvétel monitorozása és biztonság


 

Kövesse nyomon a háztartási eszközei fogyasztását, akár évekre visszamenőleg. A Fibaro Walli konnektor és Plug segítségével ezt könnyen megteheti, így pénzt takaríthat meg, ha alacsonyabb fogyasztásúra cseréli az adott eszközt.