fbpx

Rólunk

Cégünk fiatalos és magasan képzett mérnökökből áll. Célunk, hogy környezetünket óvva megvalósíthassuk a 21. századi okos és kényelmes megoldásokat a magyar háztartásokban és irodai környezetben. Ezzel könnyebbé, kényelmesebbé és élvezetesebbé kívánjuk tenni a hétköznapjait, úgy hogy a szeretteire, munkájára és a fontos dolgokra egyaránt tudjon fókuszálni, miközben otthona/irodája az okos megoldásaink beépítését követően, figyeli az Ön szükségleteit. Ezzel időt és pénzt tud megtakarítani.

A rendszereink tervezése és kivitelezésekor minden esetben két fontos műszaki szempontot veszünk figyelembe.

  1. Információbiztonság;
  2. Tiszta telepítés


Ügyfeleink igényei és visszajelzései alapján folyamatosan bővítjük portfóliónkat, hogy a maximális teljesítményt és minőséget tudjuk nyújtani.

Sándor Barnabás

Alapító-tulajdonos
30 éves, okleveles biztonságtechnikai mérnök és minősített etikus hacker vagyok. Az informatika területén több, mint 10 éves tervezői és üzemeltetői tapasztalattal rendelkezem. Fő szakterületem a kiberbiztonság, ahol szoftverek sérülékenységvizsgálatában, digitális aláírás és PKI rendszerekben, továbbá hálózatok biztonságának kiépítésében is részt vettem már, főleg multinacionális vállalatoknál és KKV cégeknél. Az évről évre megszerzett tapasztalat és tudás vezetett oda, hogy kiemelten fontos számomra a folyamatos fejlődés, éppen ezért jelenleg az Óbudai Egyetem Biztonságtudományi Doktori Iskolájában, folytatok tanulmányokat.

Doktori témám az okos városok és IoT eszközök kiberbiztonságak kapcsolata.

Összefoglalva, bizton állíthatom, hogy szakmailag és tudományosan is alá tudom támasztani, hogy az általunk nyújtott szolgáltatások és telepített rendszerek működése okos , kényelmes, energiatakarékos, környezettudatos és biztonságos.

Kutatási és oktatási területeim: vezeték nélküli hálózatok biztonsága, drónnal végzett felderítések, IoT eszközök kiberbiztonsága

Szakmai weboldal ITT

Publikációim ITT

Minősítéseim

  • Certified Ethical Hacker (CEH)
  • MikroTik MTCNA
  • MikroTik MTCWE
  • Fibaro Installer
  • ISO9000, 14001, 27001 belső auditor

Partnereink

Szakmai tagságaink