fbpx

Épületgépészeti megoldásaink

Moduláris gépészet

A Fibaro moduláris rendszerének köszönhetően az alábbi épületgépészeti megoldások egy komplex rendszerré integrálhatók, továbbá tetszés szerint bármikor bővíthetők.
Fűtés-, hűtésvezérlés
Szellőztetés
Páratartalom szabályozás
Medence, jakuzzi vezérlés
Szauna és egyéb kényelemi elemek vezérlése

Fűtésvezérlés


 

Elege van a magas fűtésszámlából? Szeretné helyiségenként optimalizálni a hőmérsékletet és összehangolni a padlófűtéssel? A téli napokon élvezni az otthon melegét? A Fibaro fűtés- és radiátorvezérlési megoldásának köszönhetően ezt ma már könnyen megteheti.


Fibaro füstérzékelő
 

Klímavezérlés


A nyári forró melegben ki ne vágyna arra, hogy mire hazaér vagy leér a nyaralójába, a hűsítően kellemes szoba fogadja? A Fibaro hőmérséklet érzékelője és egy kombinált klímavezérlővel ez is lehetséges. A kényelmetlen, izzasztó otthon vagy nyaraló a múlté.


Fibaro hőmérsékletérzékelő

Szellőztetés


 

A friss levegő és megfelelő oxigéntartalom kiemelten fontos a jó közérzetünkhöz. A Fibaro megoldásait kombinálva automatizálható a nyílászárók nyitása, a szellőztető elindítása vagy éppen a szagelszívás. Így kényelmesen hátradőlve élvezheti a a hűsítő szellőt. A Fibaro nyitásérzékelője pedig gondoskodik róla, hogy a rendszer érzékelje a bezárt állapotot.


Fibaro nyitásérzékelő
 

Lazuljon el okosan


Hazafelé a dugóban szeretné elindítani a szaunáját vagy csak egy forró fürdőre vágyik, mire hazaér? Ezt távolról ezt is megtehetni, mivel a Fibaro Switch relé rendszerbe illesztésével elindíthatja a szauna kályhát vagy engedhet egy forró fürdőt, sőt még a hőfokot is nyomon követheti.


Fibaro intercom