fbpx

Biztonságtechnikai megoldásaink

Moduláris biztonság

A Fibaro moduláris rendszerének köszönhetően az alábbi biztonságtechnikai megoldások egy komplex rendszerré integrálhatók, továbbá tetszés szerint bármikor bővíthetők.
Füst-, CO és vízérzékelés
Ajtó/ablak nyitás és mozgásérzékelés
Hő, fény és rezgésérzékelés
Intelligens kaputelefon
Kamerás megfigyelőrendszer

Füstérzékelés


 

Sokszor csak akkor észleljük a bajt, ha már késő. Ezt Önnek nem kell megvárnia! A Fibaro füstérzékelő előre beállított hőmérsékletszenzora segítségével akár előre jelezheti, ha közeleg a baj. Így például 54°C esetén jelez, a rendszer végrehajtja az okos utasításokat és jelzést küld az Ön telefonjára.


Fibaro füstérzékelő
 

Szén-monoxid mérgezés megelőzése


Magyarországon 2018-ban a regisztrált szén-monoxid mérgezések száma elérte a 609-et. Legnagyobb részük megelőzhető lett volna, ha megfelelő érzékelőkkel lett volna ellátva az ingatlan. A Fibaro CO érzékelője folyamatosan méri a levegő összetételét, így ha megemelkedik az érték, akkor aktiválhatja a szellőztetést, vagy ablakot nyithat, így megóvva Önt!


Fibaro CO érzékelő

Vízkárok ellen


 

A vízszivárgás vagy egy estleges csőtörés hatalmas anyagi károkkal járhat, főleg, ha nem vesszük észre időben. A Fibaro vízszivárgás érzékelője segítségével ez megelőzhető. A földön elhelyezett szenzor, amint vizet érzékel, azonnal hang és fényjelzéssel figyelmeztet minket a bajra. Egy integrált elektromos szelep segítségével elzárja a főelzárócsapot, hogy megállítsa a szivárgást. Ezzel párhuzamosan egy telepített modul megszakítja a helyiségben az áramellátást, hogy elkerülje az áramütést és zárlatot.


Fibaro vízszivárgás érzékelő
 

Mozgás és nyitásérzékelés


A Fibaro ajtó/ablak nyitásérzékelője és mozgásérzékelője segítségével azonnal jelzést kapunk arról, hogy nyitva hagytunk egy nyílászárót vagy illetéktelen behatolás történt. Integrálhatjuk a meglévő riasztórendszerbe és további védelmi megoldásokat építhetünk be, mint extra fény,- és hangjelzés.


Fibaro ajtó/ablak nyitásérzékelő és mozgásérzékelő

Digitális lakáj


 

Szeretné a telefonján látni, hogy ki csengetett be Önhöz? Esetleg arc alapján belépési engedélyt adni a kertésznek? A Fibaro Intercom rendszere megoldás kínál azon helyzetekre, amikor Ön esetleg nincs otthon és belépést engedélyez azon személyeknek távolról, akikben megbízik.


Fibaro intercom